2016. március 5., szombat

38.Rész

Hey^^
Még pár rész! Még pár rész, és vége az első évadnak. Ti is annyira várjátok, mint én?:D
Mert én nagyon, de tényleg. Rengeteg izgalom lesz az elkövetkezendő részekben:)
Köszönöm a 3 kommentet, most a 4 kommentre "gyúrjatok" rá:D
Észrevettem, hogy az utóbbi időkben egyesek hol leiratkoznak, hol pedig fel. És már a 100 olvasóm is "odaveszett."
Kezdek aggódni...

Már lassacskán 80 000 a megtekintés, amiért nagyon hálás vagyok:)
De nem szaporítok tovább semmit.


Jó olvasást, kommenteket várok!!


Taylor xx


* Ann szemszöge* 

Két ölelő kar szorít magához. Csupasz testünk egybeolvad, fenekem ágyékának nyomódik. Fejem iszonyatosan fáj, minden oly' homályos a tegnap este történtekről. A nyakamba szuszog, haja csiklandozza bőrömet. 

Jaj, ne. Az nem... az nem lehet. Lassan lefejtem karjait magamról, és megfordulok. Harry édesen szuszog, szempillái néha - néha megremegnek, ajkai elnyíltak.
Szemeim kikerekednek, látva csupasz mellkasát. Ezt követően benézek a takaró alá. Mind a ketten meztelenek vagyunk, Harry keze oldalamon pihen. Nem...nem feküdhettünk le. Az képtelenség. Arra biztos emlékeznék.
Egyáltalán hogy a fenébe kerültem ide? Hogyan? Ez...ez már Harry szobája.
Leveszem kezét oldalamról, mire mocorogni kezd. Felállok, és magam köré tekerem a takarót. Talán hiba volt.
Harry meztelen testével szemezek. Elfordítom fejemet. Harry tapogatózik, minden bizonnyal magára akarja húzni a takarót, ám ez nem sikerül neki.Felmordul, majd megdörzsöli szemét, amit lassan kinyit. Nagy szemekkel bámul rám, ajkai lassan mosolyra húzódnak, amitől egyre inkább kezdek undorodni.
- Jó reggelt, Napfény - mély, érdes reggeli hangjától a libabőr cikázik testemen. Lehajolok fehérneműmért és a szoknyámért. Ám arra nem számítok, hogy Harry elkapja a takarót, és lehúzza rólam. Felvisítok, és amennyire csak lehet, szoknyámmal takarom magamat.
- Nyaa, inkább köszönj szépen, és adj egy jó reggelt csókot - vigyorog, közben feláll, majd felhúzza magára bokszerét. Göndör fürtje közé túr. Szemet forgatok, miközben a fürdő felé lépkedek.
- Egy kérdés, még mielőtt bemegyek a fürdőbe;  lefeküdtünk? - hangom kissé megremeg. Nem lehetek akkora ökör, hogy részegen lefekszek vele, és még mellette is alszok.
- Végig basztuk az egész éjszakát - kacsint rám. Szemeim elkerekednek, a tüdőmbe szorul a levegő, s mielőtt még mondhatna valamit bemenekülök a fürdőbe. Magamra zárom az ajtót. Hallom, ahogy Harry felnevet, mire magamat is meglepve, könnyeim megerednek. Végig csúsznak forró arcomon, le kulcscsontomra.
Mély levegőket veszek, mellkasom szaporán emelkedik. Fejemet fogva hunyom le szemeimet. Istenem...mit tettem?


Nagy nehezen letörlöm könnyeimet, és felöltözök. Egypárszor megmosom arcomat, majd erőt véve magamon kimegyek. Harry nincs bent a szobába. Ezek szerint már bevetette az ágyat.
Ajkamat csócsálva veszem fel cipőmet, majd lemegyek. A nappaliból kiabálást hallok.
- Nem vagy normális, Zayn! Én nem azt mondtam, hogy azonnal dugd meg, csak tartsd magadnál!  - Harry egyre hangosabban beszél, mély, ideges hangjától összerezzenek, majd a hang irányába megyek. Harry Zayn és Perrie előtt áll, akik a kanapén ülnek, fehérneműbe.
- Mi történt? - kérdezem halkan, Perrie-re összpontosítva.
- Ezek ketten lefeküdtek! - Harry idegesen fordul felém, miközben a kanapén ülőkre mutat.
Homlokomat felvonva nézek barátnőmre, aki lehajtja fejét.
- Fogd be! - intek egyet Harry felé, és kérdőn nézek Perrie-re.
- Perrie. Emlékszel arra, hogy Zayn-el lefeküdtetek volna?
- Nem - hangja alig halható, szerintem fél, hogy esetleg Zayn bántani fogja.
- Zayn beadtál valamit Perrie-nek vagy csak szimplán be volt rúgva? - kérdezem a feketét.
- Mit érdekel az téged? - kérdez vissza flegmán. Szemet forgatok, majd Harry-re nézek.
- Ti mind a ketten javíthatatlan esetek vagytok - fintorodok el. Harry csak leint, és Zayn-re néz.
- Szóval, Malik? - kérdezi Harry.
-  Még az altató alatt állt, nem bírtam magammal, és megdugtam. Ennyi - ránt vállat.
- Hát te nem vagy normális, baszod! - fakadok ki. Harry csak elvigyorodik, majd felém fordul.
- Tulajdonképpen én is meg akartalak dugni, de nem bírtam volna elviselni, hogy miután felkelsz, kivered a hisztit - érzem, hogy egyre inkább kezdek idegesebb lenni, sőt.
- Kurva nagy mákod van, hogy most képtelen vagyok ezzel foglalkozni! - szűröm ki nagy nehezen fogaim közül ezt az egy mondatot.
- Ann...nem mehetnénk haza? - Perrie félénken néz fel rám, közben magára kapja pólóját, ami egészen eddig a fotel karfáján pihent.
Ajkaimat szólásra nyitom, ám Zayn megelőz.
- Felejtsd el, Cica. Itt maradsz, és egy szobába fogsz velem aludni. Vagy mást csinálni - átkarolja barátnőmet, és szorosan magához húzza. Ajkaimra fintor csúszik, miközben Harry-re pillantok.
- És te komolyan hagyod ezt? - kérdezem felháborodottan. Harry vigyorogva lép egyet felém, megragadja csuklómat és magához von. Mellkasunk összesimul, ellenkezni akarok, de nem hagyja.
- Persze, hogy hagyom. Ti le vagytok egy kicsit maradva. Ameddig nyugisan szunyókáltatok, én beszéltem a srácokkal egy-két dologról. De ez nem tartozik rátok, szóval érjétek be ennyivel - szemet forgatok, majd próbálom magamtól eltolni. Több kevesebb sikerrel.


* Este *


Az ebédlőben ülünk. Síri csend van, csupán csak az evőeszközök csörömpölő hangja teríti be az ebédlőt zajjal. Miden olyan, akárcsak a Fall Out Boy  Young Volcanoes című dal videó klipjében. Egyszóval; hátborzongató.
Nem tudom máshogy leírni, azt amin most itt játszódik.
A lányok csak turkálják a vacsorát, ami történetesen rizs, csirke és saláta. Kezük remeg, miközben szorosan nézik a tányérjukat. Kerülik a tekintetemet, ahogy a fiúkét is. Totálisan úgy viselkednek, mint akik be vannak fenyítve. Én pedig csak ülök, a kezeim a combjaimon pihennek, közben üveges tekintettel nézem a többieket. A fiúk jóízűen esznek, egyik kezük az asztalon, míg a másik valahol a lányok combján kap helyet.
Már csak arra eszmélek fel, hogy egy meleg kéz simul combomra. Szoknya van rajtam, így az illetőnek mondjuk úgy, könnyű dolga van. Kissé megugrok, mikor a hatalmas, meleg mancs bugyimba csúszik. És ezt mind itt, itt az asztal alatt. Megmarkolom a székem karfáját, majd az illető felé fordulok, aki történetesen Harry.
Jelentőség teljes pillantásokkal illetem, miközben kezemet kezére simítom, s próbálom ellökni kezét. Nem nagyon sikerül, hallom, ahogy Harry felmorog. Testemben cikázik a félelem, és nem akarom, hogy kikötözzön, vagy egyéb. Így csak hagyom, hogy egy ujját eltüntesse bennem. 


6 megjegyzés:

 1. Ahhhh!Nagyon nagyon jo lett!Imadom! Siess a kovivel!😙

  VálaszTörlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. Az a FOB-os klipp tényleg ijesztő😫
  Nagyon jó rész lett, várom a következőt❤❤

  VálaszTörlés
 4. Jesszusom,Harry...
  Ott az asztalnál? Ezt még belőle sem néztem volna ki.
  És Zaynék ��...Remélem írsz még a kedvemért Zerries részt :D .
  Siess a kövivel!

  VálaszTörlés
 5. Ez a rész is olyan jó, mint a többi. Siess a következővel! Nem tudom miért, de ez a rész rövidebbnek tűnt, mint a többi.

  VálaszTörlés
 6. Omfg!!! XD harry !!!! Hova nyulkalsz ? Szegeny csajok:/ remelem nem sokara ossze jonnek Harry es Ann es a levelre is feny derul :D siess a kovivel pusz ❤

  VálaszTörlés